•  Final Sale
 •  Robeez
 •  Fete
 •  Baieti
 •  Dresuri si Sosete Copii
 •  bebelusi
 •  biogateo
 •  de interior Iti oferim pentru copilul tau incaltaminte de interior (papuci de casa) de la Cienta, unul dintre cei mai renumiti producatori mondiali. Modelele se adreseaza atat fetelor cat si baietilor, iar numerele variaza de la 18 la 38. Materialele din care au fost confectionate sunt 100% naturale (bumbac, lana, panza, cauciuc) asigurand picioruselor prospetime, respirabilitate, caldura si confort sporit. Copilul tau va adora culorile fermecatoare, imprimeurile jucause si parfumul dulce-floral impregnat in fiecare pereche de incaltaminte.
 •  cu luminite
 •  Adventure Line
 •  copii - colectii anterioare Aici gasesti toate modelele de incaltaminte pentru copii din colectiile anterioare ale magazinului online bigstep®.
 •  BLACK FRIDAY
 •  imblanita Pentru sezonul de iarna in magazinul nostru de incaltaminte pentru copii gasesti cea mai diversificata gama de cizme, ghete si apreschiuri imblanite si impermeabile atat pentru fete cat si pentru baieti. Majoritatea modelelor sunt din piele naturala, capstusite la interior cu blanita moale sau cu lana naturala. Unele prezinta caracteristici mai speciale, cum sunt ghetele goretex de la Pablosky, sau incaltamintea pentru zapada de la Ricosta, care datorita membranei SympaTex permite respiratia naturala a piciorului si il protejeaza impotriva frigului si umezelii. Intreaga colectie de iarna de la bigstep provine exclusiv de la branduri profilate pe incaltaminte copii, care nu compromit calitatea produselor: Pablosky, Garvalin, Geox, Ricosta, Agatha Ruiz de la Prada, biomecanics, pediped.
 •  Noua Colectie Primavara-Vara
 •  pentru scoala I-am pregatit copilului tau o colectie impresionanta de incaltaminte pentru scoala, din piele naturala de calitate premium. Avem modele de pantofi negri, eleganti, balerini si ghete, atat pentru fete, cat si pentru baieti. Paleta de culori inchise, de la bleumarin la negru, si designul simplu le fac usor de asortat oricarei uniforme scolare.
 •  Reduceri
 •  Noua Colectie Toamna-Iarna
 •  copii - Cizme cauciuc
 •  Reduceri marci
 •  Skechers
 •  CROCS
 •  plaja
 •  ocazii speciale
 •  Accesorii
 •  copii Geox SALE EVENT !
 •  impermeabila
 •  Converse si UGG®
 •  Lichidare

Termeni si condiţii

Folosirea siteului bigstep.ro implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veţi fi înştiinţat în acest sens. Pentru erorile de sistem care pot influenţa stocul sau preţul articolelor nu ne asumăm responsabiliatea.  În cazul în care observaţi erori de sistem vă rugăm să ne contactaţi pentru a putea remedia problemele în cel mai scurt timp posibil. Produsele afişate pe site fără denumire/poză/pret, sau preţ  zero şi stoc zero nu sunt de vânzare.

Fără nici o notificare prealabilă putem şterge sau adăuga orice informaţie pe site sau întrerupe orice activitate fără o notificare prealabilă. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm şi/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe acestea. Rămâne la aprecierea dvs. dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri sau luaţi sau nu în considerare informaţia găsită acolo.

Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare: În utilizarea serviciului sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dvs. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a va bloca accesul, pe o perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Securitatea Datelor Personale: Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligăm să nu facem publice şi să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi Politica de confidenţialitate

Publicitate şi legături cu alte situri: Operatorii, administratorii şi/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relaţiile sau consecinţele acestora rezultând din: achiziţii, oferte speciale, promoţii, promovări, sau oricare alt tip de relaţie/legătură/ tranzacţie/colaborare/etc. care pot apărea între dvs. şi oricare dintre cei care işi fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii şi/sau proprietarii acestuia nu pot fi făcuţi nici material nici sub altă formă, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus menţionate.

Copyright Elemente din conţinutul sitului: Elemente de grafică Web, scripturi, programe, baze de date sunt proprietatea SC Premium Footwear SRL şi sunt apărate de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Premium Footwear SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel pierderi. În cazul în care consideraţi că orice material de pe acest site postat de Premium Footwear SRL
sau de altcineva violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne contactaţi pentru detalii la adresa management@bigstep.ro, astfel încât să putem lua o decizie în cunoştinţă de cauză. Informaţiile provenite de la magazinele afiliate poartă răspunderea acestora.

Dispute şi Conflicte: Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între companie şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.

Pentru sesizări şi reclamaţii, vă rugăm să trimiteţi o înştiinţare la adresa de mail: management@bigstep.ro

Acceptaţi şi înţelegeţi în mod expres că: Nu oferim în nici un fel garanţie că serviciul va fi potrivit cerinţelor dvs. sau că serviciul va fi sigur şi fără erori de orice fel. Serviciul poate fi întrerupt de administratorii lui în orice moment fără o înştiinţare prealabilă. Forţa majoră exonerează partea care o invocă în condiţiile legii. Nu suntem responsabili şi nu putem fi ţinuţi responsabili în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă şi/sau problemă, de orice natură, ca urmare a folosirii serviciului nostru.


Buletin de știri

Termeni si condiţii
Shopmania addon created by Prestashop Modules
Ne gasesti si pe Facebook
Inchide