See Kai Run

       See Kai Run aduce pantofi cu modele distractive si sofisticate, potriviți atât pentru joaca în aer liber cât și pentru interior. Copiii iubesc designul lor îndrăzneț și cu tentă urbană, iar părinții nu trebuie să sacrifice dezvoltarea sănătoasă a picioarelor copiilor, pantofii See Kai Run având talpă flexibilă, piele moale și un spațiu încăpător pentru degete.

 

      See Kai Run oferă 3 colecţii de încălţăminte – Smaller, pantofiori moi pentru vârste între 0 si 24 luni (mărimi 18-22) - See Kai Run, pantofi cu talpă flexibilă pentru vârste cuprinse între 1 si 3 ani (mărimi 19-25), şi noua colecţie Kai pentru copii mai mari,  între 2 și 6 ani (mărimi 24-33).

 

      Toate cele trei colecţii îndeplinesc standardele Asociaţiei Americane de Podiatrie pentru sănătatea şi funcţionalitatea piciorului, fiind premiate cu “Sigiliul de Recunoaștere” al acesteia.

See Kai Run a stabilit cu siguranță un nouă modă, având modele minunate atât pentru fete cât și pentru băieți. Vezi toti papuceii de la See Kai Run.

 

Colectia Smaller

      În 2008 See Kai Run a introdus colecţia Smaller, dându-le părinţilor încă o opţiune în alegerea încălţămintei pentru cei mici. Colecţia Smaller combină materialele de calitate si tenta urbană a colecţiei See Kai Run, cu delicatețea naturală a unei botoșel.

      Medicii ortopezi sunt de acord în prezent că mersul în picioarele goale este cel mai bun pentru dezvoltarea corectă a musculaturii piciorului, însă mersul desculţ nu este întotdeauna practic. Sunt recomandate tălpile flexibile, deoarece protejează piciorul atât în interior cât şi în exterior, fără a-l restricţiona.

      Talpa pantofilor Smaller este fabricată din piele întoarsă moale, cu tampoane de cauciuc anti-alunecare. Au exteriorul din piele moale iar la interior sunt căptuşiţi cu piele care lasă picioruşul să respire. Sunt folosite numai materiale de calitate pentru a realiza un pantof moale, flexibil şi confortabil, ideal pentru picioruşele copilului dumneavoastră.

Caracteristici speciale:

 • Lucrați manual din piele foarte moale
 • Talpă flexibilă din piele întoarsă cu tampoane de cauciuc anti-alunecare (link poza)
 • Cârligul şi bucla de închidere permit ajustarea pantofilor precum şi o încălţare şi descălţare mai uşoară
 • Căptuşeala din piele este durabilă şi lasă piciorul să respire
 • Gulerul căptuşit aduce un plus de confort şi ajută pantofii stea mai comod în picioarele copiilor
 • Vine într-un ambalaj argintiu elegant (link cu poza cutiei) potrivit pentru un cadou deosebit

În colecţia Smaller, pantofiorii vin în următoarele dimensiuni: 0-6 luni, 6-9 luni, 9-12 luni, 12-18 luni şi 18-24 luni.

 

Colecția See Kai Run

      În noiembrie 2004, pantofii See Kai Run au ajuns în magazinele de specialitate pentru copii. Răspunsul a fost fenomenal, părinţii confirmând faptul că a există o cerere mare de pantofi sofisticaţi și rezistenți pentru joaca în aer liber a copiilor, care să aibă și tălpile flexibile.

      Pantofii din colecţia See Kai Run au talpa din cauciuc, robustă și în același timp flexibilă, ce permite copiilor să-și petreacă timpul atât în aer liber cât și în interior. Aceștia au o deschidere largă şi un spațiu potrivit chiar şi pentru picioruşele mai dolofane, iar cârligul şi bucla de închidere permit atât o ajustare a  pantofilor cât  şi o încălţare şi descălţare facilă.

Caracteristici:

 • Talpă flexibilă de cauciuc (link) sănătoasă pentru dezvoltarea picioarelor, dar suficient de robustă pentru joaca în aer liber
 • Deschidere generoasă și spațiu suficient pentru ca degetele să se poată mișca în voie 
 • Guler căptuşit care aduce un plus de confort
 • Cârligul şi bucla de închidere permit ajustarea pantofilor pentru o potrivire mai bună,  precum şi o încălţare şi descălţare mai uşoară
 • Talpă interioară și căptușeală din piele, ce lasă piciorul să respire

Pantofii din colecţia See Kai Run sunt disponibili în mărimi de la 19 la 25 EU şi sunt potriviţi de la primii paşi ai copilului până la vârsta de 3 ani.

 

Colectia Kai

      In această toamnă, See Kai Run vine cu o nouă colecție de pantofi, ca răspuns la cerințele părinților pentru numere mai mari. Aceasta este colecția Kai, cu pantofi pentru copii care și-au format deja un mers sigur și încrezător și până la cei din primii ani de școală.

    Colecția Kai îmbină  designul îndrăgit al celor din colecția See Kai Run, cu rezistența și durabilitatea necesară pantofilor pentru copiii mai mari.

    Pantofii din colecţia Kai sunt ideali pentru explorarea în aer liber. Tălpile de folosinţă îndelungată au aderența crescută potrivită pentru copiii activi, căptușeala din piele este durabilă și lasă piciorul să respire, iar gulerul căptușit aduce un plus de confort şi ajută pantofii să stea mai comod în picioarele copiilor.

Caracteristici:

 • Guler căptuşit care aduce un plus de confort
 • Cârligul şi bucla de închidere permit ajustarea pantofilor pentru o potrivire mai bună,  precum şi o încălţare şi descălţare mai uşoară
 • Căptușeală din piele, ce lasă piciorul să respire
 • Partea exterioară din piele moale, dar durabilă
 • Branțuri căptușite
 • Talpă flexibilă de cauciuc (link) sănătoasă pentru dezvoltarea picioarelor, dar suficient de robustă pentru a rezista în timp

Pantofii din colecţia Kai sunt disponibili în mărimi de la 24 la 33 şi se potrivesc copiilor cu vârste între 2 și 6 ani.


Buletin de știri

Shopmania addon created by Prestashop Modules
Ne gasesti si pe Facebook
Inchide