Pictograme bigstep

ANTIBACTERIAN

Incaltamintea a fost tratata cu o solutie pe baza de plante, pentru a impiedica aparitia bacteriilor, a mucegaiului si a mirosurilor neplacute.

 

 

IMBLANIT

Modelele de incaltaminte captusite cu lana naturala pot fi purtate atat toamna, cand vremea este mai calda, cat si iarna, deoarece mentin picioarele calde chiar si la temperaturi de -15/-20° C. Captuseala din lana “respira” si absoarbe transpiratia, protejand astfel de frig si hipotermie, si maseaza delicat piciorul stimuland microcirculatia. In plus, are proprietati antibacteriene, prevenind aparitia mucegaiului, a bacteriilor si a mirosului neplacut.

 

 

IMPERMEABIL

O membrana impermeabila protejeaza interiorul incaltamintei de frig, apa si zapada.

 

 

 MACHINE WASHABLE

Curatarea incaltamintei este acum mai usoara! Pentru spalare, indepartati brantul detasabil din interior si introduce-ti incaltamintea in masina de spalat. Pentru rezultate cat mai bune, spalati pantofii in apa rece folosind un program pentru rufe delicate si detergent obisnuit. Nu adaugati inalbitor si nu-i puneti in uscator.

 

 

TALONET

Incaltamintea este prevazuta cu un suport pentru arcada, pentru a ajuta la dezvoltarea corecta a piciorului copilului si a preveni platfusul.

 

 

CLARINO

Clarino este un material sintetic extrem de rezistent, realizat din fibre ultra fine de poliester si nailon. Datorita tehnologiilor inovative folosite, materialul este mai usor si de trei ori mai rezistent decat pielea naturala. Clarino  are o foarte mare respirabilitate, este dens dar in acelasi timp microporos, permitand vaporilor de apa si de caldura sa treaca prin el. Clarino este extrem de rezistent la rupere, nu se usuca si nu isi pierde proprietatile chiar si dupa multi ani de utilizare. In plus, este foarte usor de intretinut deoarece poate fi spalat atat manual cat si in masina de spalat.

 

 

ANTISOC

Acest sistem a fost conceput pentru a proteja piciorul pe teren accidentat. In talpa pantofului, sub calcai, se afla o "camera cu aer" care absoarbe micro-socurile experimentate in mod normal in timpul mersului.

 

 

GEOX RESPIRA

Geox a perforat talpile din cauciuc si a introdus in interiorul acestora o membrana speciala, cu structura microporoasa, care absoarbe si elimina transpiratia fara sa permita intrarea apei. Microporii membranei sunt de fapt mai mici decat picaturile de apa, iar astfel nu pot intra prin talpa, dar sunt mai mari decat moleculele vaporilor de apa. Transpiratia, sub forma de vapori de apa, poate astfel sa traverseze membrana si sa fie eliminata prin talpa perforata.

 

LEDURI

Incaltamintea este dotata cu leduri care lumineaza intermitent la fiecare pas.


Buletin de știri

Pictograme bigstep
Shopmania addon created by Prestashop Modules
Ne gasesti si pe Facebook
Inchide