Tehnologiile pediped

       pediped® a devenit una dintre mărcile de încălţăminte pentru copii cu cea mai rapidă dezvoltare în Statele Unite, oferind peste 120 de modele ce acoperă mărimile de la 17 la 33. Cele trei colecţii de încălţăminte pediped® cuprind Originals® (pantofi cu talpă de piele moale pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani), Grip‘n’Go™ ( pantofi cu talpă de cauciuc moale pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9 luni şi 3 ani) şi Flex® (pantofi cu talpă de cauciuc pentru copiii între 1 şi 8 ani).  Marca pediped® este vândută în toată lumea.


Filosofia pediped® este simplă: confort, calitate şi eleganță - în această ordine, motiv pentru care pediped ® a fost una dintre primele companii de încălţăminte pentru copii, căreia Asociaţia Medicală Americană de Podiatrie (APMA) i-a atribuit “Sigiliul de Recunoaştere”  în promovarea dezvoltării sănătoase a piciorului.


Colectiile pediped:


       Colecţia Pediped Originals® este prima etapă a sistemului de încălţăminte Pediped®, oferind totodată „cel mai bun prim pantof pe care îl poate purta copilul dumneavoastră”.
       Când copiii învaţă să meargă ei au tendința să se împiedice, de aceea este important ca ei să îşi simtă picioarele pe podea.  Medicii recomandă pantofi cu tălpi din piele moale, deoarece aceştia imită cel mai îndeaproape mersul desculţ şi nu forţează copiii în a-şi schimba pasul lor natural.
       Pantofii din colecţia Originals® au talpa din piele moale şi flexibilă, precum şi spaţiu suficient pentru degete, iar picioarele copiilor se pot mişca şi adera la suprafaţa de mers, simţind în acelaşi timp podeaua. În acest fel picioarele mici pot creşte în mod corespunzător, dezvoltându-şi rezistenţa, musculatura şi acţiunea de flexare a degetelor.  Pantofii Originals® sunt atât de apropiați de forma naturală a piciorului şi sunt atât de confortabili, încât copilul dumneavoastră nu va dori să îi dea jos!
       Pediped® încurajează copiii să rămână în Originals® cât mai mult posibil, dar odată ce copilul dumneavoastră merge singur, se poate face trecerea la pantofii din colecția Grip'n'Go™.

        Pantofii din colecția Grip'n'Go™ sunt pantofii perfecţi pentru copilul ce face tranziţia de la primii paşi la mersul mai încrezător. Pantofii  Grip'n'Go™ sunt realizaţi cu toate beneficiile date de cei din colecţia Originals®, având în plus  tehnologia G2™  -  special creată pentru micii copii activi. Tehnologia G2™ include o talpă specială din cauciuc moale, margini rotunjite care imită forma naturală a piciorului unui copil, stabilitatea călcâiului şi vârful flexibil, fapt ce permite degetelor de la picioare să se îndoaie şi să adere la suprafaţa de mers.


       Pantofii Grip 'n'Go™ sunt excelenţi atât pentru interior cât şi pentru exterior şi oferă copiilor mici şi activi combinaţia ideală de protecţie şi de flexibilitate,  în timp ce ei îşi îmbunătăţesc  capacitatea de mers. Odată ce copilul dumneavoastră este încrezător în mersul său, el este pregătit pentru pediped® Flex®.
       Pantofii din colecția Flex® reprezintă oferta cea mai avansată  în cadrul mărcii pediped®, fiind consideraţi cei mai buni pantofi pentru copiii care şi-au dezvoltat un mers sigur, încrezător şi natural. Flex® combină tot ce ţi-ai putea dori la un pantof: materiale de cea mai bună calitate, talpă moale şi flexibilă, toate îmbinate în stiluri adorabile.

        Fiecare pereche de pantofi  foloseşte o tehnologie avansată pentru a mări flexibilitatea şi a absorbi şocurile în călcâi. Densitatea tălpii de cauciuc special creată, asigură acestora îndoire la capacitate maximă.
    Cele mai multe modele Flex ® includ Sistemul Flex Fit™, sistem ce oferă o potrivire personalizată prin utilizarea branţurilor interioare suplimentare. Acestea pot fi introduse în pantof pentru o potrivire confortabilă la început şi apoi eliminate, pe măsură ce piciorul creşte. Sistemul Flex Fit™ poate prelungi durata de folosire a unei perechi de pantofi cu până la două luni!
       Pantofii din colecţia pediped® Flex® sunt alegerea perfectă şi elegantă pentru a fi purtaţi întreaga zi, oferind totodată cel mai înalt confort în orice situaţie.

Tehnologiile pediped

       pediped® are grija de sanatatea picioarelor copilului tau. Astfel a realizat o multime de cercetari si teste pentru a dezvolta cele mai noi tehnologii in incaltamintea pentru copii. De la brantul din spuma cu memorie la incaltamintea impermeabila, caracteristicile inovatoare de la pediped asigura sprijin si confort pentru micutele picioruse. Aruncati o privire mai jos pentru a afla despre diferitele tehnologii disponibile in incaltamintea de la pediped®.

 

   

Flex Fit System

Cu tehnologia Flex Fit System, fiecare incaltaminte inchisa la varf vine cu un brant aditional de 2 milimetri grosime, care persoalizeaza pantofii pentru a se potrivi perfect fiecarui copil. Acest brant reduce marimea pantofului aproape cu o jumatate de numar.

Pentru a fi folosit, se introduce cu usurinta sub brantul colorat din incaltaminte. Nu scoateti brantul colorat din pantof, deoarece acesta este special facut pentru un contact natural cu piciorul copiilor.  Verificati ca piciorul copilului sa stea confortabil in incaltaminte si sa nu-l stranga, iar atunci cand nu va mai fi nevoie de brantul aditional, indepartati-l si lasati doar brantul colorat care ar trebui sa ramana intotdeauna in pantof pentru  a asigura confort.

Tehnologia Flex Fit System nu este disponibila la sandale sau in colectia Adventure (pentru apa).

 

 

G2 Technology

Tehnologia G2 (intalnita doar la incaltamintea din colectia Grip’n’Go) ofera copiilor   mici combinatia ideala de protectie si flexibilitate in timp ce acestia invata sa mearga. G2  include o talpa speciala din cauciuc moale, margini rotunjite care imita forma naturala a  piciorului, sustinere pentru calcai si destul spatiu in interior pentru a permite degetelelor sa se miste liber si sa se dezvolte sanatos.

 

 

Memory Foam Technology

Piciorul copilului este format din cartilaje, care la un moment dat se intaresc si formeaza 26 de oase permanente de care este nevoie toata viata. O incaltaminte prea rigida sau prea stramta poate afecta cresterea normala a piciorului si poate schimba efectiv forma lui. Memory Foam Technology include un brant din spuma cu memorie, care ia exact forma talpii copilului, actionand ca un brant  personalizat  care sustine piciorul in locurile potrivite. Memory Foam Technology  previne alunecarea piciorului in pantof si imbunatateste fixarea acestuia.

Memory Foam Technology este disponibil doar in colectiile Grip’n’Go si Flex.

 

 

Ultra Light Technology

Incaltamintea este special creata pentru a sustine picioarele copiilor in orice activitate, fiind in acelasi timp usoare ca aerul. Tehnologia include scobituri in talpa pantofului pentru a ajuta la miscarea naturala a piciorului si pentru o flexibilitate maxima, o perna moale sub calcai pentru a distribui presiunea in mod egal si un material exterior usor care permite aerului sa intre si sa iasa usor din incaltaminte.Machine Washable

Curatarea incaltamintei este acum mai usoara! Pentru spalare, indepartati brantul detasabil din interior si introduce-ti incaltamintea in masina de spalat. Pentru rezultate excelente, spalati pantofii in apa rece (30°) folosind un program pentru rufe delicate si detergent obisnuit. Nu adaugati inalbitor si nu-i puneti in uscator.

 

 

Water-Safe 

Incaltamintea Water-Safe este usoara, din materiale ecologice, care tin la distanta petele si stropii de apa, aratand minunat chiar si dupa o zi la piscina sau la plaja. Captuseala din neopren ofera protectie termica, iar talpa si varful din cauciuc natural ofera flexibilitate si protectie. 

 

 

Eco-Friendly

Microfibra ecologica folosita in colectia Adventure Line si la incaltamintea sport este fabricata printr-un proces in care nu se folosesc solventi. Datorita acestui procedeu este redus consumul de apa si de energie, precum si emisia de dioxid de carbon. Incaltamintea din materiale ecologice o gasiti in colectiile Grip’n’Go si Flex.

 

 

Non-Slip Sole

Pantofiorii din colectia Originals au talpa din piele naturala, cu mici romburi care ajuta la o buna aderenta la orice suprafata.

 

 


Temperature Rated

Tehnologia Temperature Rated ofera confort si stil si in zilele friguroase. Cu cizmele de la Pediped, picioarele copiilor pot infrunta curajoase elementele naturii, ramanand mereu confortabile si uscate. Cu o rezistenta la temperaturi de pana la -20° si cu o membrana impermeabila in exterior, cizmele pentru vreme rece protejeaza picioarele de umezeala si frig. Cusaturile sigilate tin la distanta zapada si ploaia, iar limba cusuta impiedica zapada, noroiul si apa sa intre in incaltaminte. Talpa rezistenta este flexibila pentru a permite o miscare naturala a piciorului, si se curata automat de zapada si noroi datorita modelului cu striatii.

Temperature Rated se intalneste doar la cizmele din colectia Flex.

 

 

Waterproof

Datorita Tehnologiei Stay-Dry, colectia de cizme Cold Weather de la pediped este realizata cu o combinatie de materiale rezistente la apa, inclusiv piele naturala si nailon, pentru a mentine picioarele copiilor confortabile si uscate pe parcursul intregului sezon. Membrana impermeabila si limba cusuta asigura protectie maxima impotriva elementelor naturii.

 

 

Self-Cleaning

Cizmele din colectia Cold Weather de la pediped sunt dotate cu talpi rezistente, cu proprietate de auto-curatare, special concepute pentru a fi flexibile si a permite o miscare naturala a piciorului in toate conditiile meteorologice.


Buletin de știri

Shopmania addon created by Prestashop Modules
Ne gasesti si pe Facebook
Inchide