Tehnologiile Primigi


 Garanteaza calitate, confort si fiabilitate!


       De mai bine de 35 de ani, cu fiecare pantof realizat, Primigi se concentreaza exclusiv pe cresterea sanatoasa a piciorului copilului. Materialele folosite, atentia deosebita la detalii, raportul calitate-pret de neegalat si urmarirea tendintelor in moda, fac ca incaltamintea Primigi sa fie apreciata de toti parintii. 

 

 

Featherweight Fit

Incaltamintea Primigi este realizata din materiale usoare, atent selectionate, menite sa garanteze libertate maxima de miscare atat la joaca cat si in timpul activitatilor de zi cu zi.

 

 Flexible Action

Talpa are flexibilitate maxima datorita unor canale special realizate pentru a o face mai subtire, si a materialelor extrem de moi utilizate in punctul de flexare a talpii.

 

Sky Effect

Talpa interioara este fabricata din materiale de cea mai buna calitate si invelita in piele naturala, deosebit de fina, pentru a asigura un contact cat mai natural al piciorului cu incaltamintea.

 

Removable Insole

Talpa din interior este detasabila pentru a putea fi spalata si uscata usor, asigurand astfel o igiena corespunzatoare in interiorul incaltamintei.

 

Soft-Comfort

Confortul este garantat de designul meticulos si de materialele atent selectate, care permit ca fiecare pantof sa se potriveasca perfect, fiecarui picior in crestere. 

 

 Antishock

Acest sistem a fost conceput pentru a proteja piciorul pe teren accidentat. In talpa pantofului, sub calcai, se afla o "camera cu aer" care absoarbe micro-socurile experimentate in mod normal in timpul mersului.

 

 Easy Fitting

Incaltamintea Primigi a fost special conceputa si studiata pentru a se potrivi perfect pe forma piciorului unui copil. Mai mult, pantofii au o deschidere larga, pentru a fi incaltati cat mai usor.

 

 Ergonomic Shape

Incaltamintea are o forma generoasa, proiectata cu grija si calibrata pentru ca piciorul sa aiba suficient spatiu sa se miste natural, fara constrangeri.


Buletin de știri

Tehnologiile Primigi
Shopmania addon created by Prestashop Modules
Ne gasesti si pe Facebook
Inchide