Colectia Adventure Line

Untitled Document

 

Colectia Adventure Line de la pediped a fost creata pentru activitati in aer liber. La mare, la munte, la piscina, sau in parc, prin balti, iazuri, pe teren stancos sau prin iarba, incaltamintea din Colectia Adventure Line face fata cu brio oricarei provocari.

 

 

Talpa pantofilor este realizata integral din cauciuc natural rezistent, foarte aderent si extrem de flexibil, pentru a permite o miscare naturala a piciorului si a oferi confort si siguranta atat pe gresia de la piscina cat si pe pietrele alunecoase de la lac. Varful este de asemenea acoperit cu cauciuc natural moale si rezistent, care absoarbe socurile si impiedica lovirea si julirea degetelor.

Captuseala incaltamintei este realizata din neopren moale, care ofera protectie termica si nu absoarbe apa, pantofii ramanand usori si confortabili, fiind astfel alegerea ideala pentru joaca la malul marii, la piscina sau in apropierea raurilor de mica adancime in care cei mici vor adora sa se balaceasca.

Exteriorul incaltamintei este realizat din materiale rezistente, usoare si Water-Safe, care tin la distanta petele si stropii de apa.

Colectia Adventure Line de la pediped este Eco-Friendly, microfibra ecologica folosita fiind fabricata printr-un proces in care nu se folosesc solventi. Datorita acestui procedeu este redus consumul de apa si de energie, precum si emisia de dioxid de carbon.

O mare parte din incaltamintea Adventure Line are ca material exterior Clarino, o fibra ultra fina de poliester si nailon. Datorita tehnologiilor inovative folosite, materialul este foarte usor si de 3 ori mai rezistent decat pielea naturala. Clarino are o foarte mare respirabilitate, este dens dar in acelasi timp microporos, permitand vaporilor de apa si de caldura sa treaca prin el. Clarino este extrem de rezistent la rupere, nu se intareste si nu isi pierde proprietatile chiar si dupa mult timp de utilizare.

Incaltamintea din Colectia Adventure Line este foarte usor de intretinut si de curatat, deoarece poate fi spalata cu usurinta in masina de spalat rufe.

 

 

Distractie combinata cu protectie pentru piticul tau! Alege dintr-o varietate de modele fermecatoare si culori spectaculoase, care te cuceresc cu optimismul si veselia pe care le emana.Incaltamintea de la pediped a fost Aprobata de Asociatia Medicala Americana de Podiatrie!


Buletin de știri

Colectia Adventure Line
Shopmania addon created by Prestashop Modules
Ne gasesti si pe Facebook
Inchide